Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Understreg pointer

Alt for mange mennesker japper alt for hurtigt hen over de vigtigste pointer i deres kontaktannonce. I stedet for at stoppe op, uddybe pointen og gøre den interessant, ender det i stedet tit med en opremsning af ord. En 29-årig kvinde finder det for eksempel naturligt at beskrive sig selv med ordene:

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

 • "Sød, feminin, intelligent, målrettet, lidenskabelig, humoristisk, aktiv, kærlig, rejselysten, international, film- og sproginteresseret, kreativ, hengiven, trofast, tolerant, inderlig, samvittighedsfuld, ærlig, ven-for-livet, tænkende, sjov, kulturel, dansende, hesteglad, romantisk, kommunikerende, hyggende, modig, forkælende..."

  Ingen mennesker får noget ud af den opremsning, og hvis hun midt i teksten pludselig havde skrevet ”En dum skid” havde man såmænd slet ikke opdaget det. I stedet bør hun naturligvis vælge nogle få ord ud, der er særligt kendetegnende for hende som person. Måske ordene ”intelligent”, ”international” og ”hesteglad”.
  De tre ord bør hun nu uddybe og understrege, og det gøres lettest ved at stille sig selv de såkaldte ”hv”-spørgsmål, altså f.eks hvor, hvorfor, hvordan. Så kan ordet ”hesteglad” måske blive til:

 • ”Min sorte hest Sleipner står hos en af mine barndomsveninder, der har en gård på landet. Jeg elsker at galoppere i morgendug, når solen står op, og det er også her, jeg tænker bedst”.
 • Måske er sætningen for patetisk til nogens smag. Men prøv at læg mærke til, hvor mange af de opremsede egenskaber, man egentlig kan udlede af den enkle sætning.

   
     
   

  De tre linjer fortæller i ovenstående linjer fortæller følgende:

  Hun er hesteglad, for hun har en hest. Hun er til ”ven-for-livet”-forhold og hun er ”trofast”, for hun holder fast i barndomsveninder.

  Hun lyder ”romantisk” og ”lidenskabelig”, for hun kan lide at ride i morgendug. Hun er også ”aktiv” for hun står åbenbart tidligt op for at ride.

  Samtidig er hun lidt ”modig”, for hun tør at galopere, og mon ikke også, at man kan konkludere, at hun er både ”kulturel” og ”kreativ”, når hun har kaldt sin hest ”Sleipner” – efter Odins hest i den nordiske mytologi – og oven i købet ”tænker” bedst, når hun ridder.

  Sætningen giver i det hele taget et langt bedre og dybere indtryk af kvinden, end den uopfindsomme opremsning af ord, som hun først præsenterede.

  Tilbage til Skriv en god profil

  GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

  net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

   
     
   

   
     
   
  jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
  Freelance Web Designer